Miért készült az oldal?

 2009.10.17. 13:43

Nehéz az élet a torrentek világában. Mindenki be szeretne jutni a legjobb magyar, ill. külföldi oldalakra és ezért sokan sok mindent megtesznek. Vannak, akik tisztességes cserével próbálnak bejutni ilyen oldalakra, vannak, akik átutalást kérnek (általában Beloadot) és sajnos megjelentek azok a személyek is, akik csalnak és átverésekkel próbálnak torrent oldalakra bekerülni.

 

 

Ez a blog elsősorban azért készült, mert szeretném, ha a lenne egy olyan közösség, ahol értelmesen kulturált módon lehet meghívókat, accocat cserélgetni veszekedés és csalás nélkül, másodsoron, hogy megosszuk a tapasztalatainkat arról miként szűrhetők ki a csalók, mire kell odafigyelni csere közben és milyen oldalakat érdemes cserére bocsátatani.

A bejegyzés trackback címe:

https://page.blog.hu/api/trackback/id/tr161455840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása